Kom naar onze Prinsjesdag-bijeenkomst in Breda

Prinsjesdag 2019 staat bijna voor de deur. Wat zijn de gevolgen van de nieuwe belastingplannen voor u en uw onderneming? acconavm licht de belangrijkste veranderingen toe tijdens onze Prinsjesdag-bijeenkomst in Breda. U bent van harte uitgenodigd.

Het huidige kabinet is uiterst tevreden met hoe de zaken lopen. Maar hoe zit dat voor de ondernemers? Voelt Prinsjesdag straks voor u als een heerlijk warm bad, of juist als een ijskoude douche?

Tips en advies: ontspannen ondernemen

Wat de uitkomsten ook zijn, tijdens de bijeenkomsten praten we u bij over de nieuwe maatregelen. U krijgt tips en advies en hoort wat u nu direct én later zelf kunt regelen. Ook ontdekt u waar acconavm u bij kan ondersteunen om zoveel mogelijk voordeel te behalen. Zodat u straks zo goed mogelijk kunt presteren. En u heerlijk ontspannen kunt ondernemen.

Prinsjesdag-bijeenkomst in Breda

In Breda bent u welkom op onze Onderweg naar huis-bijeenkomst, donderdag 19 september, 16.00 uur op ons acconavm kantoor. Graag ontvangen wij uw aanmelding via onderstaand formulier of stuur een mail naar breda@acconavm.nl onder vermelding van Prinsjesdag-bijeenkomst Breda.

Meer informatie

Komt u liever op een andere dag, of wilt u meer informatie over Prinsjesdag en wat de plannen van het kabinet voor u betekenen? Kijk dan op onze pagina ineenwarmbad.nl

Details

Datum
19 sep 2019

Tijd
16.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur) - 17.30 uur borrel - afsluiting 18.30 uur

Locatie
accon■avm Breda
Ettensebaan 33-35
4813 AH Breda

Contactpersoon
Mark de Clerck T: 076 - 532 40 00

Aanmelden
<< terug naar overzicht