Kennissessie: De toekomst van werk!

De toekomst van werk

De toekomst begint nu: daarom nodigen wij u graag uit voor onze kennissessie ‘De toekomst van werk’ op 26 november 2019. Een leuke en hoogst (inter)actieve middag waarop we kennis en ervaring met elkaar delen.

Rik Nijkamp neemt u mee in het thema ‘De toekomst van werk’ waarna Gerard Tooten de toekomst van de organisatie ter sprake zal brengen. Na deze inspirerende sessie zullen we samen stilstaan bij het langdurig inzetten van de mens in de veranderende wereld waarin het pensioen steeds verder weg lijkt, onder de noemer ‘circulaire arbeidsmarkt’.

Rik Nijkamp

Rik, zet zijn vraagtekens bij hoe mens & organisatie met elkaar omgaan. De afgelopen decennia lag de nadruk van organisaties op meer efficiëntie, meer klanten, hogere omzetten en meer winst. Werknemers stonden voortdurend onder hoogspanning. Bij ‘uitval’ of reorganisatie werden loyale, hardwerkende mensen aan de kant gezet. Werknemers voelen zich hierdoor onveilig en onvoldoende gerespecteerd. Het is dan ook niet vreemd dat 40% van de medewerkers aangeeft ongelukkig te zijn in het werk en dat 28% liever iets anders zou doen. Hoe gaat dat de komende jaren eruit zien? En kun je dat verbeteren?

Gerard Tooten

Gerard Tooten, heeft veel ervaring met het bedrijfsleven, zijn onderwerp is dan ook het bedrijf en de toekomst. We kunnen leren uit het verleden maar moeten nadenken over de toekomst. Hij geeft u inzicht hoe u naar uw onderneming kunt kijken en neemt ons mee naar de praktijk, met voorbeelden en praktische tips.

Deze kennissessie is specifiek bestemd voor hr-managers, directeuren en ondernemers met personeel. Gezien het interactieve karakter van deze bijeenkomst hebben wij op onze locatie in Leeuwarden plaats voor maximaal 20 personen. Wij ontvangen uw aanmelding dan ook graag voor 19 november 2019.

Programma

13.30 uur          Inloop
14.00 uur          Welkom – Wilma Meijerhof – Regiomanager Smart Group
14.05 uur          De toekomst van Werk – Rik Nijkamp (Algemeen directeur Smart Group)
14.45 uur          De toekomst van uw organisatie – Gerard Tooten (Directeur Advies mkb Noord acconavm)
15.40 uur          De circulaire arbeidsmarkt – Dialoog over het blijvend inzetten van arbeidspotentieel in de toekomst o.l.v. Gerard en Rik
16.15 uur          Wrap-up
16.20 uur          Netwerken en borrel
17.30 uur          Afsluiting

Aanmelden

U kunt zich voor deze kennissessie aanmelden via onderstaande link. Deelname aan deze kennissessie is gratis, bij no-show wordt 75 euro in rekening gebracht. Bij aanmelding gaat u hiermee akkoord.

Aanmelden kennissessie de toekomst van werk 26 november

Graag tot ziens!

Details

Datum
26 nov 2019

Tijd
13.30 uur t/m 17.30 uur

Locatie
Smart Group
Zuiderplein 4-6
8911 AJ Leeuwarden


Contactpersoon
Gerard Tooten
G.Tooten@acconavm.nl
<< terug naar overzicht