Informatiebijeenkomst over het (levens)testament en huwelijkse voorwaarden

levenstestament

Wanneer u zelf wilt bepalen hoe de erfenis na overlijden wordt verdeeld, hebt u een testament nodig. Zonder testament, bepaalt namelijk de wet wat er met uw erfenis gebeurt. En wat als u door omstandigheden niet meer zelf in staat bent om beslissingen te nemen? Wie mag dan over uw financiën en medische verzorging beslissen? Dat kunt u vastleggen in een levenstestament.

Het ‘testament’ is een onderwerp waar we doorgaans liever niet te lang bij stil staan. Toch is het aan te bevelen om iets geregeld te hebben en periodiek een testament te herzien. We vertellen u graag meer tijdens deze bijeenkomst.

Huwelijkse voorwaarden

Een ander onderwerp deze avond is ‘Huwelijkse voorwaarden’. Deze zijn van toepassing als twee echtgenoten willen afwijken van het bepaalde in de wettelijke regeling. In de praktijk blijkt dat er weinig wordt gedaan met huwelijkse voorwaarden. Na verloop van jaren realiseren partners zich nauwelijks wat de gevolgen van het niet naleven van de huwelijksvoorwaarden kunnen zijn. Tot ze elkaar toch niet meer zo aardig vinden…

Van harte welkom

acconavm nodigt u van harte uit bij de informatiebijeenkomst Huwelijkse voorwaarden en (levens)testament op 27 juni in Breda. De avond wordt gevuld met een aantal interessante presentaties van Cindy Karnebeek van acconavm en Karen Haanstra en Patricia van de Sande van DLB Notaris. Een avond voor jong en oud, voor ondernemer en particulier.

Meer informatie en aanmelden

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de avond? Neem dan gerust contact op met Esther Elemans via e.elemans@acconavm.nl of telefonisch op 0164-654004. U kunt zich aanmelden voor de avond door een mail te sturen aan breda@acconavm.nl  of gebruik te maken van onderstaand aanmeldformulier.

Graag tot ziens op 27 juni!

Details

Datum
27 jun 2019

Tijd
18.30 uur - 20.30 uur

Locatie
accon■avm Breda
Ettensebaan 33-35, Breda

Contactpersoon
Esther Elemans, e.elemans@acconavm.nl of 0164-654004

Aanmelden
<< terug naar overzicht