Bijeenkomst Stikstofproblematiek de baas (Limburg)

In het veelbewogen jaar 2019 is veel discussie geweest over de stikstofproblematiek en hoe de politiek dit in de veehouderij wil aanpakken. Logischerwijs roept dit bij u als ondernemer veel vragen op.

Op donderdag 30 januari organiseren de acconavm kantoren uit de regio Limburg een bijeenkomst rondom dit onderwerp. Tijdens de bijeenkomst praat o.a. Lubbert van Dellen u vanuit verschillende invalshoeken bij over de stikstofproblematiek. U krijgt nieuwe inzichten hoe u kunt omgaan met wat er nu op uw pad komt.

Spreker

Lubbert van Dellen – acconavm
Lubbert is als geen ander oplossingsgericht. Hij vertelt u over welke mogelijkheden en kansen de wetgeving van dit moment biedt en welke strategieën er zijn om hiermee om te gaan.

U bent van harte welkom!

acconavm organiseert één bijeenkomst in de regio Limburg. We nodigen u graag uit hierbij aanwezig te zijn! Door middel van onderstaand aanmeldformulier meldt u zich aan voor de bijeenkomst op 30 januari in Baexem.

U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom; de bijeenkomst start om 13.30 uur. Gelegenheid tot napraten is er vanaf 16.00 uur.

Mocht u een collega-ondernemer kennen die ook geïnteresseerd is in deze bijeenkomst, dan is hij/zij uiteraard van harte welkom! Wilt u dan zijn of haar gegevens in het opmerkingenveld zetten?

Graag tot ziens op 30 januari!

Details

Datum
30 jan 2020

Tijd
13.30 (inloop vanaf 13.00 uur)

Locatie
Baexheimerhof
Kerkstraat 1a
Baexem

Contactpersoon
Janine Deswijzen-Vaessen
j.vaessen@acconavm.nl

Natasja Lardenoye- Keulemans
n.keulemans@acconavm.nl

088-4469005

Aanmelden
<< terug naar overzicht