Bijeenkomst Stikstofproblematiek de baas (Eelderwolde)

Na een veelbewogen week heeft minister Schouten in een kamerbrief een voorschot gegeven hoe de politiek de stikstofproblematiek in de veehouderij wil aanpakken. Logischerwijs roept dit bij u als ondernemer veel vragen op.

Tijdens de bijeenkomst praten Willem Bruil en Lubbert van Dellen u vanuit verschillende invalshoeken bij over de stikstofproblematiek. U krijgt nieuwe inzichten hoe u kunt omgaan met wat er nu op uw pad komt.

Sprekers

Willem Bruil – Hoogleraar Agrarisch Recht
Willem geeft zijn mening en kijk op de voorliggende kabinetsvoorstellen. Vanuit zijn juridische achtergrond met als specialisatie Agrarisch Recht, is hij bij uitstek degene die inzicht kan geven in waar we mee te maken krijgen bij de huidige voorstellen uit de politiek.

Lubbert van Dellen – acconavm
Lubbert is als geen ander oplossingsgericht. Hij vertelt u over welke mogelijkheden en kansen de wetgeving van dit moment biedt en welke strategieën er zijn om hiermee om te gaan.

U bent van harte welkom!

acconavm organiseert 2 bijeenkomsten op verschillende locaties in Noord-Nederland. We nodigen u graag uit hierbij aanwezig te zijn! Door middel van onderstaand aanmeldformulier meldt u zich aan voor de bijeenkomst op 28 oktober in Eelderwolde. Bent u dan verhinderd? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom op 22 oktober in Leeuwarden!

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom; de bijeenkomst start om 20.00 uur.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan graag uiterlijk 2 dagen voor de betreffende bijeenkomst aan via onderstaand aanmeldformulier of telefonisch via 0512 – 51 61 35.

Mocht u een collega-ondernemer kennen die ook geïnteresseerd is in deze bijeenkomst, dan is hij/zij uiteraard van harte welkom! Wilt u dan zijn of haar gegevens in het opmerkingenveld zetten?

Graag tot ziens op één van deze avonden!

Details

Datum
28 okt 2019

Tijd
20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Locatie
Van der Valk Hotel Hoogkerk
Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde

Aanmelden
<< terug naar overzicht