Bijeenkomst: Slim en eenvoudig uw boekhouding bijwerken in Zaltbommel – 23 december 2019

Niet meer tijd dan nodig. Iedere ondernemer wil zo min mogelijk tijd aan zijn boekhouding besteden, en tegelijkertijd kunnen vertrouwen op de juiste informatie en overzichten. Soms zitten we vast in oude patronen en blijven we alles op dezelfde wijze doen. Maar wist u dat slim én eenvoudig boekhouden tegenwoordig echt mogelijk is. Hoe? We laten het u graag zien.

acconavm Directeur Innovatie & Digitalisering Tim Ranshuysen vertelt u graag over de mogelijkheden van slim én eenvoudig boekhouden. U bent van harte welkom op 23 december bij acconavm in Zaltbommel.

Wilmar van Leeuwen:
‘Efficiënt boekhouden is hetzelfde als elke dag je tanden poetsen. Tanden poetsen is niet leuk, maar voorkomt hoge tandartskosten en een lelijk gebit. Door slim en regelmatig de boekhouding te doen bespaar je tijd en heb je inzicht in de resultaten van de onderneming.’

Het programma

  •   9.30 uur    Ontvangst met Bossche Bollen
  • 10.00 uur    Presentatie: Slim en eenvoudig uw boekhouding bijwerken
  • 11.30 uur    Napraten
  • 12.00 uur    Einde bijeenkomst

Locatie

We ontvangen u graag op 23 december 2019 bij acconavm, Oude Bosscheweg 5 in Zaltbommel.

Interesse? Graag aanmelden

Uw aanmelding zien we graag tegemoet via onderstaand aanmeldformulier. Kent u een (collega) ondernemer die ook geïnteresseerd is? Neemt u die dan gerust mee! Wij verzoeken u ook van diegene de genoemde gegevens te vermelden. Hebt u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Wilmar van Leeuwen, wilmar.vanLeeuwen@acconavm.nl, of bel met 030 2750350.

Deze bijeenkomst organiseren we op 13 december in Rosmalen. Kijk hier voor meer informatie.

Details

Datum
23 dec 2019

Tijd
ontvangst 9.30 uur - 12.00 uur afsluiting

Locatie
accon■avm Zaltbommel
Oude Bosscheweg 5, 5301 LA Zaltbommel

Contactpersoon
Wilmar van Leeuwen

Aanmelden
<< terug naar overzicht