Bijeenkomst: Slim en eenvoudig uw boekhouding bijwerken in Rosmalen – 13 december 2019

Niet meer tijd dan nodig. Iedere ondernemer wil zo min mogelijk tijd aan zijn boekhouding besteden en tegelijkertijd kunnen vertrouwen op de juiste informatie en overzichten. Soms zitten we vast in oude patronen en blijven we alles op dezelfde wijze doen. Maar wist u dat slim én eenvoudig boekhouden tegenwoordig echt mogelijk is. Hoe? We laten het u graag zien.

acconavm Directeur Innovatie & Digitalisering Tim Ranshuysen vertelt u graag over de mogelijkheden van slim én eenvoudig boekhouden. U bent van harte welkom op 13 december bij ons acconavm kantoor in Rosmalen.

Wilmar van Leeuwen:
‘Efficiënt boekhouden is hetzelfde als elke dag je tanden poetsen. Tanden poetsen is niet leuk, maar voorkomt hoge tandartskosten en een lelijk gebit. Door slim en regelmatig de boekhouding te doen bespaar je tijd en heb je inzicht in de resultaten van de onderneming.’

Het programma

  •   9.30 uur    Ontvangst met Bossche bollen
  • 10.00 uur    Presentatie: Slim en eenvoudig uw boekhouding bijwerken
  • 11.30 uur    Napraten
  • 12.00 uur    Einde bijeenkomst

Locatie

We ontvangen u graag op 13 december 2019 bij acconavm, Burg. Burgerslaan 44 in Rosmalen.

Interesse? Graag aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Kent u een (collega) ondernemer die ook geïnteresseerd is? Neemt u die dan gerust mee! Wij verzoeken u ook van diegene de genoemde gegevens te vermelden in het opmerkingenveld. Hebt u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Wilmar van Leeuwen, wilmar.vanLeeuwen@acconavm.nl, of bel met 030 2750350.

Deze bijeenkomst organiseren we op 23 december in Zaltbommel. Kijk hier voor meer informatie.

Details

Datum
13 dec 2019

Tijd
ontvangst 9.30 uur - 12.00 uur afsluiting

Locatie
accon■avm 's-Hertogenbosch
Burg. Burgerslaan 44 in Rosmalen

Contactpersoon
Wilmar van Leeuwen

Aanmelden
<< terug naar overzicht