Bijeenkomst Ondernemer in privé

Hoe heeft u het privé geregeld als ondernemer? Als ondernemer doet u waar u goed in bent: ondernemen. Mogelijk staat u niet dagelijks stil bij de vraag welke financiële consequenties uw onderneming voor uw privésituatie heeft. Begrijpelijk. Totdat u zich realiseert dat u geen idee heeft waar u financieel aan toe bent als u bijvoorbeeld met pensioen gaat, zou komen te overlijden of een (andere) woning wilt kopen.

Graag nemen wij u samen met Rabobank West Betuwe mee in bovenstaande onderwerpen. U bent van harte welkom op donderdag 17 oktober vanaf 16.00 uur op het Rabobank-kantoor in Geldermalsen. Jan Campagne van acconavm vertelt over de fiscale ontwikkelingen die voor u als ondernemer relevant zijn. Daarna gaat Ria Balk, financieel adviseur van de Rabobank, in op de financiële consequenties van uw onderneming voor uw privésituatie en wat u met de invulling van spaargeld kunt doen. We sluiten de bijeenkomst af met een netwerkborrel waarbij u voldoende gelegenheid heeft om vragen te stellen aan de aanwezige adviseurs.

Programma

16.00 uur: Inloop met koffie/thee
16.30 uur: Welkom door Rabobank West Betuwe
16.35 uur: Fiscale ontwikkelingen door Jan Campagne, fiscalist acconavm
17.00 uur: Ondernemer in privé door Ria Balk, financieel adviseur Rabobank
17.30 uur: Netwerkborrel

Locatie

Rabobank West Betuwe
Laan van Leeuwenstein 4
Geldermalsen

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het kantoor van de Rabobank.

Aanmelden

Wilt u meer weten over uw financiële privésituatie als ondernemer? Meld u dan snel aan d.m.v. onderstaand formulier. Neemt u een collega ondernemer mee? Wilt u dan zijn of haar gegevens in het opmerkingenveld zetten?

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Rabobank West Betuwe.

Details

Datum
17 okt 2019

Tijd
16.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur) - 18.00 uur

Locatie
Rabobank West Betuwe
Laan van Leeuwenstein 4
Geldermalsen

Aanmelden
<< terug naar overzicht