Bijeenkomst Kansen voor de melkveehouderij in Friesland

Kansen voor de melkveehouderij in Friesland

In het veelbewogen jaar 2019 is veel discussie geweest over de stikstofproblematiek en hoe de politiek dit in de veehouderij wil aanpakken. Deze problematiek wordt gezien als een bedreiging voor de melkveehouderij in Nederland. Er zijn echter ook kansen.

Op donderdag 6 februari organiseert acconavm kantoor Sneek een bijeenkomst met als thema ‘Kansen voor de melkveehouderij in Friesland’. In deze bijeenkomst praat dhr. Jan Huitema u bij over dit onderwerp. Hoe kijkt hij naar de melkveehouderij in Friesland als melkveehouder en als Europarlementariër?

Over Jan Huitema

Dhr. J. (Jan) Huitema is sinds 1 juli 2014 werkzaam als Europarlementariër in het Europees Parlement in Brussel. Vanaf december 2014 is hij lid van de commissie voor landbouw en plattelandsontwikkeling. Huitema was als zesde geplaatst op de kandidatenlijst van de VVD voor de Europese verkiezingen van 2014. Met de slogans ‘Boer zoekt stem’ en ‘Brussel kan wel wat boerenverstand gebruiken’ reed Huitema door het land om campagne te voeren. Uiteindelijk kreeg Huitema 25.798 voorkeursstemmen en steeg hij hierdoor tot de derde plek van de kandidatenlijst van de VVD.

De avond start om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Wij verwelkomen u graag!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand contactformulier, sneek@acconavm.nl of via uw relatiebeheerder. Mocht u een collega-ondernemer kennen die ook geïnteresseerd is in deze bijeenkomst, dan is hij/zij uiteraard van harte welkom! Deelt u zijn of haar gegevens met ons in het opmerkingenveld?

Details

Datum
06 feb 2020

Tijd
20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Locatie
Partycentrum De Stolp
Smidsstraat 6
8601 WB Sneek

Contactpersoon
Bianca Jousma
b.jousma@acconavm.nl
088-4468989

Aanmelden
<< terug naar overzicht