Bijeenkomst: Inzicht in uw jaarrekening – Geannuleerd

inzicht in uw jaarrekening

Deze bijeenkomst is geannuleerd. acconavm volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend. De aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM hebben ons doen besluiten de bijeenkomsten voor de aankomende periode te annuleren. Een aantal bijeenkomsten wordt op een later moment alsnog gehouden. Neem daarvoor regelmatig een kijkje op onze socialmediakanalen en de website. Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u binnenkort alsnog te verwelkomen op een van onze bijeenkomsten.


Ieder jaar wordt de jaarrekening van uw bedrijf opgesteld. Maar wat staat hier nu eigenlijk in? Wat kunt u ermee en wat wordt met bepaalde begrippen en bedragen bedoeld? We leggen het u graag uit.

Voor nieuwsgierige (jonge) boeren en boerinnen organiseren wij hiervoor een stoomcursus ‘boekhouden’.

Wanneer:        Woensdag 11 maart 2020
Tijd:                  20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Waar:               Kantoor acconavm, Simmerdyk 19 te Sneek
Sprekers:         Froukje Breeuwsma en Hennie Nijdam

Aanmelden

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen verzoeken wij u om u aan te melden via sneek@acconavm.nl, uw acconavm accountmanager óf via het onderstaande formulier.

Mocht u een collega-ondernemer kennen die ook geïnteresseerd is in de bijeenkomst, dan is hij/zij uiteraard van harte welkom! Laat u dit dan bij uw aanmelding even weten?

Wij verwelkomen u graag!

Details

Datum
11 mrt 2020

Tijd
20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Locatie
Kantoor accon■avm Sneek
Simmerdyk 19
Sneek

Contactpersoon
Bianca Jousma
b.jousma@acconavm.nl
088-4468989
<< terug naar overzicht