Bijeenkomst: De nieuwe stip op de horizon – Kringloop en akkerbouw

Kringloop en akkerbouw

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze akkerbouwbijeenkomst: De nieuwe stip aan de horizon – Kringloop en akkerbouw.

Sprekers deze avond zijn:

Harm Jan Schipper

Harm Jan Schipper 2

Branchespecialist akkerbouw acconavm Harm Jan neemt ons mee in de grote thema’s voor de akkerbouw de komende jaren. Harm Jan is een gedreven en betrokken adviseur. Hij is steeds op zoek naar praktische en toekomstgerichte oplossingen voor ondernemers in de agrarische sector.

 

 

Kees Maas

Kees Maas DCA2

Kees neemt ons mee in de nieuwe krachten (droogte) en machten (boycotten) in de afzetmarkten aardappelen, uien, winterpeen, suiker en graan. Kees is dé landbouwvisionair van Nederland. Hij koppelt bijzondere inzichten over het agrarisch ondernemerschap met het handelen in de financiële wereld. Afkomstig van een agrarisch bedrijf, begon Kees Maas zijn carrière als grondstoffenhandelaar op de beurs in Amsterdam. Na de oprichting van een eigen commissionairshuis kwam de focus meer te liggen op de totale economie.

Aanmelding

U kunt de bijeenkomst kosteloos bijwonen. Wij verzoeken u zich uiterlijk vier dagen voor de betreffende bijeenkomst aan te melden via: 0519 – 29 59 15 of Dokkum@acconavm.nl. Mocht u een geïnteresseerde buurman of collega-ondernemer kennen, ook hij of zij is van harte welkom. U kunt dit bij uw aanmelding aangeven.

Op 5 februari vindt er tevens een bijeenkomst plaats te Munnekezijl. Informatie over deze bijeenkomst vindt u hier.

Graag tot ziens op één van deze bijeenkomsten!

Details

Datum
12 feb 2019

Tijd
Ontvangst 19.30 uur, Start om 20.00 uur.

Locatie
De Molen
Vrouwbuurtstermolen 2
9077 SW Vrouwenparochie

Contactpersoon
Griet Kamminga
<< terug naar overzicht