Bijeenkomst Arbeidsmarkt in Balans en mogelijkheden Loket (Deventer)

WAB

De nieuwe wetgeving gaat in per 1 januari 2020. Welke stappen kunt u nu al zetten?

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) gaat in per 1 januari 2020. Het doel van de wet: ‘vast minder vast en flex minder flex’. Maar wat betekent het concreet voor u als werkgever?

Oproepkrachten moet u een dienstverband aanbieden als zij 12 maanden oproepkracht zijn geweest, hoe maakt u gebruik van de lage WW-premie en voor wie betaalt u het hoge tarief, de transitievergoeding wijzigt en de ketenregeling verandert ook. Kortom veel veranderingen in het arbeidsrecht met een behoorlijke impact. Maar met een goede voorbereiding, kunt u een aantal zaken voor zijn.

Wij nodigen u van harte uit tijdens onze WAB-bijeenkomst op 5 november 2019. Dan praten wij u graag bij over de Wet arbeidsmarkt in balans en u krijgt tevens tips om slimmer gebruik te maken van Loket.

Wet arbeidsmarkt in balans,
wat betekent dit voor u als ondernemer?

Het programma

  • 15:45 Ontvangst / Koffie
  • 16:00 Start programma
  • 17:30 Napraten / Borrel
  • 18:00 Einde bijeenkomst

Onze adviseurs Chris Spijkerman en Jacco Elbertsen (werkgeversservice), Jenny de Witte-Huisman (jurist) en Ester Aanstoot-Flierman (Teamleider werkgeversservice oost) heten u van harte welkom en praten u graag bij.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de middag? Neem dan gerust contact op met Chris Spijkerman via mail c.spijkerman@acconavm.nl of telefonisch op 0573-299299.

Wij verwelkomen u graag op dinsdag 5 november a.s.!

Details

Datum
05 nov 2019

Tijd
15:45 - 18:00 uur

Locatie
Daxis gebouw
Maagdenbrugstraat 22
7421 ZC Deventer

Contactpersoon
Chris Spijkerman
c.spijkerman@acconavm.nl
0573-299299.

Aanmelden
<< terug naar overzicht