Agro-webinar – Uw focus voor de toekomst: Stikstof en vergunningen

Als agrarisch ondernemer wilt u nu bewuste en strategische keuzes maken voor de toekomst. Tegelijk is dat niet altijd makkelijk, gezien de ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Passen uw vergunningen nog bij het toekomstplaatje van uw bedrijf? Speciaal voor agrarisch ondernemers organiseert acconavm een webinarreeks, extra interessant voor ondernemers in Noord-Nederland*. U ontdekt wat nu écht belangrijk is en hoe u uw veerkracht versterkt voor de toekomst.

Op 18 februari informeerden de specialisten van acconavm u tijdens een webinar over de juridische én bedrijfseconomische (strategische) aspecten van ‘Stikstof en vergunningen’.

Diverse soorten vergunningen en uitspraken kwamen aan bod, denk aan de Natuurbeschermingswet en de PAS. En: wat zijn de mogelijkheden voor intern en extern salderen (of verleasen)? We geven u tips voor de toekomst. Hebt u inzicht in de actuele wet- en regelgeving en de focuspunten voor uw onderneming?

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. U kunt het webinar hieronder terugkijken.

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 18 februari 2021. De wet- en regelgeving kan inmiddels gewijzigd zijn. Op dit webinar is onze disclaimer van toepassing.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het webinar of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw vraagstuk? Neem dan contact op met uw kantoor in de buurt: Groningen, Uithuizen, Dokkum, Sneek of Drachten.

*De sprekers gaan specifiek in op wet- en regelgeving en ontwikkelingen in Noord-Nederland. Maar ook als u niet in Noord-Nederland onderneemt, bieden de webinars interessante inzichten die relevant zijn voor alle agrarisch ondernemers. U bent dus van harte welkom!

Details

Datum
18 feb 2021

Tijd
19.00-20.00 uur

Locatie
Webinar

<< terug naar overzicht