Agro-webinar – Uw focus voor de toekomst: seizoensarbeid, hoe regelt u het goed?

Webinar seizoensarbeid

Bij de inzet van seizoenskrachten komt veel wet- en regelgeving kijken. Hoe maakt u uw bedrijf klaar voor het seizoen én klaar voor de toekomst? Op 25 maart organiseerde wij een webinar met veel informatie en ziet u hoe een ondernemer dit aanpakt.

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. U kunt het webinar hieronder terugkijken.

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 25 maart 2021. De wet- en regelgeving kan inmiddels gewijzigd zijn. Op dit webinar is onze disclaimer van toepassing.

Programma

Dit webinar is onderdeel van de webinarreeks ‘Ondernemen met focus op de toekomst’. Tijdens het webinar gaan onze adviseurs onder andere in op de volgende thema’s:

  • Regeling Piekarbeid
  • Regeling Seizoensarbeid
  • vastleggen van gegevens
  • arbeidstijden en verloning
  • Arbodienst en zorgverzekering

Regelingen piekarbeid en seizoensarbeid

Wat zijn de mogelijkheden van de regelingen Piekarbeid en Seizoensarbeid? Met welke voorwaarden kunt u rekening houden? We leggen het u uit.
Cao, arbeidstijden en verloning

Ook nemen we u mee in de cao-regels voor Open Teelten en Glastuinbouw. Waar kunt u extra op letten? En hoe zit het met de arbeidstijden en verloning? U ontdekt wat de aandachtspunten zijn.

Ondernemer aan het woord

Ter inspiratie krijgt u in onderstaande video een kijkje in de keuken van een fruitteler uit de Betuwe, Van Veldhoven Fruit. Hij vertelt over de impact van een inspectie én welke acties hij onderneemt om 100 procent te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Neem contact op

Hebt u nog vragen over dit webinar? Of wilt u met een acconavm adviseur sparren over de inzet van seizoenarbeiders? En zo ontdekken we nu écht belangrijk is voor uw onderneming? Kijk op onze kantorenpagina voor een kantoor bij u in de buurt.

Details

Datum
25 mrt 2021

Tijd
19.00-20.00 uur

Locatie
Webinar

<< terug naar overzicht