Agro-webinar – Uw focus voor de toekomst: Grondgebruik en samenwerking

Als agrarisch ondernemer wilt u bewuste en strategische keuzes maken voor de toekomst, óók als het gaat om grondgebruik. Wat zijn veranderingen in de Gecombineerde Opgave 2021 (GO)? Hoe maakt u goede afspraken over deelteelt en pacht? En wat zijn de mogelijkheden rondom een samenwerkingsverband? Krijg inzicht, meld u aan voor het webinar op 15 april.

Over het webinar

Datum: donderdag 15 april
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Aanmelden is kosteloos

Programma

In het webinar delen adviseurs van acconavm hun kennis over strategisch grondgebruik en de voordelen van samenwerkingen hierbij. Ter inspiratie krijgt u een kijkje in een melkveebedrijf dat in de toekomst overgaat van vader op dochter. Zij vertellen meer over hun grondstrategie en samenwerking.

GO, gemeenschappelijk landbouwbeleid en mestbeleid

Allereerst krijgt u een introductie op de onderwerpen die aan bod komen. Wat zijn de veranderingen in de GO 2021 en waarop kunt u letten? Op welke manieren kan het nieuwe gemeenschappelijk landbouwbeleid vorm krijgen? En wat betekent het nieuwe mestbeleid voor uw grondgebondenheid?

Pacht en deelteelt

Vervolgens ontdekt u meer over deelteelt en pacht. Wat zijn de wettelijke en fiscale uitdagingen? Denk aan goede afspraken met de RVO en de Belastingdienst. U ontvangt tips over waarop u kunt letten om deelteelt en pacht goed te regelen.

Voordelen van samenwerking

Tot slot krijgt u een inkijkje in de voordelen van samenwerking met andere agrarisch ondernemers, bijvoorbeeld in een maatschap, vof of cv. Ook laten we zien hoe u zo’n samenwerking goed inregelt.

Aanmelden

Bent u erbij op 15 april? Meld u aan via onderstaande button.

  • Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail met een bevestiging.
  • Voorafgaand aan het webinar ontvangt u een link.
  • Via die link volgt u het webinar op uw pc, smartphone of tablet.

Kunt u donderdag 15 april niet live deelnemen? Als u zich vooraf toch aanmeldt, ontvangt u na afloop een terugkijklink in uw mail.

Meld u aan voor ondernemerswebinar

Neem contact op

Hebt u nog vragen over dit webinar? Of wilt u met een acconavm adviseur sparren over de Gecombineerde Opgave 2021, pacht en deelteelt, of over een samenwerkingsverband? En zo ontdekken wat nu écht belangrijk is voor uw onderneming? Neem dan contact op met uw kantoor in de buurt.

Details

Datum
15 apr 2021

Tijd
19.30-20.30 uur

Locatie
Webinar

<< terug naar overzicht