http://Aardappeldemodag%20banner-01

Aardappeldemodag 2022 – 31 augustus te Westmaas

Het zijn onzekere tijden voor agrarisch ondernemers. Onder andere door de stikstofplannen, stijgende kostprijzen en onzekerheid over de voortzetting van de BOR. Juist in deze tijden is het fijn om elkaar te ontmoeten. Sparren over de huidige situatie en kennis met elkaar te delen. Dit is allemaal mogelijk op de Aardappeldemodag van 2022!

Live ontmoeten

De tweejaarlijkse Aardappeldemodag wordt zoals altijd – op een online coronajaar na – gehouden in Westmaas. Na een lange tijd krijgt u op 31 augustus 2022 de kans om uw branchegenoten weer live te ontmoeten. Onze collega’s zijn er ook aanwezig met een stand. We maken graag kennis met u!

Onderzoek en praktijk

De Aardappeldemodag wordt georganiseerd door Wageningen University & Research en de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO). Op de Aardappeldemodag komen onderzoek en bedrijfsleven dus bij elkaar. Jarenlang was praktijkonderzoek enkel gericht op bemesting en gewasbescherming met chemie. Vandaag de dag zijn het de onderwerpen als bodemvruchtbaarheid en biodiversiteit die veel aandacht trekken. Ga hierover eens met elkaar in gesprek en leer van elkaar.

Kennis maken, kennis delen

Dat is het thema van dit jaar. De organisatie van de Aardappeldemodag nodigt u hier dan ook hartelijk voor uit. U zal vast en zeker genoeg informatie met elkaar uit te wisselen hebben. Ook zijn er jongere boeren die veel behoefte hebben aan kennis. Daarom staat er de aankomende editie een compleet Jonge Boeren Programma op de agenda. Daarnaast zijn er weer tientallen standhouders die u veel laten zien en vertellen over ontwikkelingen rondom de eigen bedrijvigheden.

Wilt u kansen ontdekken om u én uw akkerbouwbedrijf verder te brengen? Hoe vergroot u uw veerkracht in deze uitzonderlijke tijd? Wilt u sparren over wat nu écht belangrijk is? Wij ontmoeten en spreken u daar graag!

Flyer Aardappeldemodag 2022

Details

Datum
31 aug 2022

Tijd
10.00 - 19.00 uur

Contactpersoon
Peter Klompe
P.Klompe@acconavm.nl
<< terug naar overzicht