http://accountant

Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

Gericht maatregelen treffen met behulp van de Brexit Impact Scan
Visual Brexit website De kans op een no-deal-brexit wordt steeds groter. 29 maart 2019 komt dichterbij. Voor ondernemers die zakendoen met het Verenigd Koninkrijk is nog veel onduidelijk. Met de Brexit Impact Scan krijgt u meer inzicht in de gevolgen van de brexit voor uw onderneming.

Lees meer
Geslaagde samenwerking met Duitse en Belgische partners
Voor de derde keer organiseerde acconavm een internationaal uitwisselingsproject met de kantoren Bofidi in België en Dornbach in Duitsland. Drie weken lang wisselen medewerkers kennis uit over de grens. Een geslaagde samenwerking die voor alle partners bijdraagt aan de internationale dienstverlening en expertise.

Lees meer
Mkb, zet privacy hoog op de agenda in 2019
privacy hoog op de agenda Dit voorjaar was de nieuwe privacywet (AVG) een hot item. Ondernemers werden overspoeld met adviezen, artikelen en waarschuwingen voor sancties. Nu, een half jaar later, maak ik graag de balans op. Opvallend: de AVG is inmiddels weggezakt op de prioriteitenlijst. Terwijl het juist zaak is om nú in actie te komen. Graag leg ik u uit waarom.

Lees meer
Bereid u voor op mindere economische tijden: maak nú gebruik van de florissante jaren
mindere economische tijden De Nederlandse economie viert hoogtijdagen. De beurskoersen blijven stijgen, er is veel geld beschikbaar in de markt en werkzoekenden komen gemakkelijk aan de bak. Toch zijn er signalen dat er binnen enkele jaren weer een crisis zal komen. Daarom adviseer ik u: maak gebruik van deze goede tijden om u nú al voor te bereiden op een eventuele mindere periode. 6 tips voor u.

Lees meer