Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

Maatschap zit vakgroepreglement in de weg
maatschap msb vakgroep Reglementen die elkaar tegen spreken: medisch specialisten die deelnemen in een MSB, tegelijkertijd lid zijn van de vakgroep en voor trials op de oude maatschap terugvallen. Dat vraagt om problemen.

Lees meer
Wilt u meer maatschappelijke impact bereiken? Lees Échte winst!
Echte winst Als maatschappelijke organisatie wilt u daadwerkelijk iets toevoegen aan de maatschappij. Maar wat is precies de impact van wat je doet? Doet u al aan impactmeting? Niet alleen de financiële verantwoording is belangrijk, maar u wilt ook de maatschappelijke impact zichtbaar maken. 

Lees meer
Nieuwsbrieven mei zijn uit
De digitale nieuwsbrieven van mei zijn verschenen. Het gaat om de maandelijkse nieuwsbrieven MKB, Retail, Zorg en medisch, Melkvee en Akkerbouw. Wilt u op de hoogte blijven van interessante artikelen en nieuws? Schrijf u dan nu in en ontvang volgende maand ook (één van) de digitale nieuwsbrieven.

Lees meer
Maximale WW-uitkering weer naar drie jaar
Werkgevers zijn alsnog akkoord gegaan met de uitvoering van een derde WW-jaar. Hiermee komen zij de afspraak na om de versobering van de WW terug te draaien bij economisch herstel. Niet de werkgevers, maar werknemers gaan hiervoor de premie betalen. WW-versobering Sinds 1 januari 2016 wordt de maximale periode dat iemand een WW-uitkering kan ontvangen stapsgewijs teruggebracht van 38 maanden naar 24 maanden in 2019. Ook de opbouw van WW-rechten is versoberd: in de eerste tien jaar wordt per gewerkt

Lees meer
Ga naar het dossier Eindejaarstips 2016