Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

Wachttijd voor Fonds voor Gemene Rekening – FGR
Diverse dagbladen, waaronder Trouw, kwamen gisteren met de publicatie dat er steeds meer aanvragen worden gedaan voor het oprichten van een Fonds voor Gemene Rekening (FGR). Er ontstaat een wachttijd om een FGR te kunnen oprichten.

Lees meer
Nieuwsbrieven juni zijn uit
De digitale nieuwsbrieven van juni zijn verschenen. Het gaat om de maandelijkse nieuwsbrieven MKB, Retail, Zorg en medisch, Melkvee en Akkerbouw. Daarnaast zijn de nieuwsbrieven Maatschappelijke Organisaties en Intensieve veehouderij verschenen. Wilt u op de hoogte blijven van interessante artikelen en nieuws? Schrijf u dan nu in en ontvang ook (één van) de digitale nieuwsbrieven.

Lees meer
Reactie Accon avm controlepraktijk op rapportage AFM
acconavm controlepraktijk omarmt de rapportage van de AFM over de verbetermaatregelen van accountantsorganisaties met een OOB-vergunning. De AFM heeft, evenals bij de meeste kantoren, een negatief totaaloordeel over de mate van voortgang bij de controlepraktijk van acconavm.

Lees meer
Maatschap zit vakgroepreglement in de weg
maatschap msb vakgroep Reglementen die elkaar tegen spreken: medisch specialisten die deelnemen in een MSB, tegelijkertijd lid zijn van de vakgroep en voor trials op de oude maatschap terugvallen. Dat vraagt om problemen.

Lees meer
Maximale WW-uitkering weer naar drie jaar
Ww-uitkering Werkgevers zijn alsnog akkoord gegaan met de uitvoering van een derde WW-jaar. Hiermee komen zij de afspraak na om de versobering van de WW terug te draaien bij economisch herstel. Niet de werkgevers, maar werknemers gaan hiervoor de premie betalen.

Lees meer
Ga naar het dossier Eindejaarstips 2016