Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

Succesvolle Landbouw Intensieve Veehouderij-dagen in Venray
Wederom een druk bezochte beurs, de Landbouw Intensieve Veehouderij (LIV) van 14 tot en met 16 maart jl. Deze beurs wordt jaarlijks gehouden in de Evenementenhal in Venray. Tijdens deze dagen presenteren agrarische bedrijven verwant aan de intensieve sector zichzelf en hun nieuwe producten. Tevens is deze beurs dé ontmoetingsplek voor bedrijven en ondernemers in het hart van de Nederlandse intensieve veehouderij.

Lees meer
De medisch specialist anno 2017
medisch specialist De medisch specialist is afgelopen jaren door het verlies van het zelfstandig declaratierecht veelal naar een nieuwe rechtsvorm gegaan. Tweeënhalf jaar later bleek de soep niet zo heet gegeten te worden. Oude en nieuwe structuren en afspraken lopen door elkaar. Het wordt wat ondoorzichtig, ook voor de geldstromen. Hoe lossen we het op?

Lees meer
Nieuwsbrieven februari zijn uit
De digitale nieuwsbrieven van februari zijn verschenen. Het gaat om de maandelijkse nieuwsbrieven MKB, Retail, Zorg en medisch, Melkvee en Akkerbouw. Wilt u op de hoogte blijven van interessante artikelen en nieuws? Schrijf u dan nu in en ontvang volgende maand ook (één van) de digitale nieuwsbrieven.

Lees meer
Boerderij webinar Fosfaatreductieplan terugkijken
Webinar Fosfaatreductieplan Op maandag 27 februari heeft het Boerderij webinar over het fosfaatreductieplan plaatsgevonden. Dit webinar kunt u terugkijken. Het fosfaatreductieplan bevat meerdere maatregelen waardoor de fosfaatproductie van melkvee en een deel van het vleesvee in 2017 flink moet krimpen. Dat moet er voor zorgen dat de derogatie in 2017 behouden blijft. Staatssecretaris Martijn van Dam van het ministerie van Economische Zaken heeft daarover begin februari afspraken gemaakt met de Europese Commissie. Sprekers tijdens het webinar waren Wim Esselink (redacteur Ondernemen Boerderij), Lubbert

Lees meer
Beleving is de uitdaging voor elke retailer!
Beleving De ontwikkelingen in de wereld razen als een TGV aan ons voorbij. Alles moet sneller, moderner, efficiënter en gemakkelijker worden. Wij hebben in een recordtempo een levenswijze aangenomen die probeert de snelle ontwikkelingen bij te houden. Het gemak waarmee alles via internet gekocht en bezorgd kan worden, neemt met rasse schreden een plaats in ons leven in. Een ontwikkeling die voor de retailbranche een enorme impact heeft.

Lees meer
Ga naar het dossier Eindejaarstips 2016