Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

Rendement box 3 in 2018
Het forfaitair rendement 2018 is bekend. De uitkomst is gebaseerd op de in 2016 gerealiseerde rendementen. De rendementen zijn in 2018 voor sparen 1,30% (in 2017: 1,63%) en voor beleggen 5,38% (in 2017: 5,39%). De raming voor 2019 is 0,89%, respectievelijk 5,33%. De Tweede Kamer zal voortaan jaarlijks in het voorjaar worden geïnformeerd over de bijstelling voor het volgende belastingjaar.

Lees meer
Het functieprofiel en de cao
functieprofiel Laat ik u meenemen in de wondere wereld van het samenspel tussen wel of geen cao, functieprofielen, functionerings- en beoordelingsgesprekken. En nee, dit keer geen whitepaper maar een stuk tekst dat u in één adem gaat uitlezen.

Lees meer
Kom in de Kas 2017
Op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017 vindt de 40e editie van Kom in de Kas plaats. Kom in de Kas is het grootste landelijke evenement voor promotie van de Nederlandse glastuinbouw. Diverse gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor bezoekers. In meerdere regio’s verspreid over Nederland kunnen mensen gaan kijken wat er allemaal gebeurt in de Nederlandse glastuinbouw.

Lees meer
Nieuwsbrieven maart zijn uit
De digitale nieuwsbrieven van maart zijn verschenen. Het gaat om de maandelijkse nieuwsbrieven MKB, Zorg en medisch, Retail, Melkvee en Akkerbouw. Verder verschenen deze maand ook de nieuwsbrieven Maatschappelijke Organisaties en Intensieve veehouderij. Wilt u op de hoogte blijven van interessante artikelen en nieuws? Schrijf u dan nu in en ontvang volgende maand ook (één van) de digitale nieuwsbrieven.

Lees meer
Succesvolle Landbouw Intensieve Veehouderij-dagen in Venray
Wederom een druk bezochte beurs, de Landbouw Intensieve Veehouderij (LIV) van 14 tot en met 16 maart jl. Deze beurs wordt jaarlijks gehouden in de Evenementenhal in Venray. Tijdens deze dagen presenteren agrarische bedrijven verwant aan de intensieve sector zichzelf en hun nieuwe producten. Tevens is deze beurs dé ontmoetingsplek voor bedrijven en ondernemers in het hart van de Nederlandse intensieve veehouderij.

Lees meer
Ga naar het dossier Eindejaarstips 2016