Actueel

Ontdek handige tips en lees blogs van onze collega-experts.

Actueel

Verplicht energielabel C in kantoren: adviezen voor (ver)huurders
Duurzaamheid - gebouwen - Label C - kantoren Vanaf 2023 is het energielabel C verplicht voor kantoren. Dit kan grote gevolgen hebben voor verhuurders en huurders van kantoorpanden. Want wie is waarvoor verantwoordelijk? En wat als u een pand wil financieren dat dit label (nog) niet heeft? We gaan in gesprek met Jeroen Mathot van ING Zakelijk, onze huurrechtspecialist Marenthe Egberts en financieringsexpert Rogier Seelie van acconavm.

Lees meer
acconavm organiseert derde editie sponsorloop voor het goede doel
Maximale 10 hardloopwedstrijd 2021 Op woensdag 1 september vindt de derde editie van de Maximale10 plaats: een run voor stichting Spieren voor Spieren. Onze collega Erik van der Most is een van de initiatiefnemers van deze hardloopwedstrijd. Wetenschapsjournalist én fervent hardloopster Mariska van Sprundel zorgt voor het startschot.

Lees meer
Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) voor paardenstallen
MDV verduurzamen paardenstal De contouren voor de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) voor paardenstallen worden zichtbaar. Wilt u verduurzamen? Houd dan alvast rekening met de (concept)richtlijnen. In deze blog licht ik ze op hoofdlijnen toe. Voor meer informatie staan mijn collega’s en ik voor u klaar.

Lees meer
NOW 6 in zicht: wat zijn de voorwaarden?
NOW 6 Hebt u te maken met omzetverlies als gevolg van de coronacrisis? Van maandag 26 juli tot en met 30 september is het NOW-aanvraagloket voor het zesde tijdvak open. Ontdek of u in aanmerking komt voor deze tegemoetkoming in de loonkosten én wat de voorwaarden zijn.

Lees meer
Succesvolle ondersteuning bij compensatieregeling transitievergoedingen
compensatie transitievergoeding Samen met mijn collega’s zet ik mij als Juridisch Adviseur dagelijks in om voor ondernemers de personeelszaken goed te regelen. Zo hebben we bijvoorbeeld tal van ondernemers geholpen met de compensatieregeling voor transitievergoedingen. Benieuwd hoe ik ú daarbij kan helpen? Ontdek het in deze blog.

Lees meer