Actueel

Ontdek handige tips en lees blogs van onze collega-experts.

Actueel

Voorschot voor de uitkering van betalingsrechten 2021
voorschot betalingsrechten Vraagt u subsidies aan uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) in de Gecombineerde Opgave (GO)? Dan kunt u tussen 8 en 30 juni een voorschot aanvragen. Het gaat om 300 euro per hectare met een betalingsrecht, dat u in juli ontvangt.

Lees meer
Stikstofupdate: waarom extern salderen nú van belang is
extern salderen Als agrarisch ondernemer wilt u uw stikstofruimte optimaal benutten. Vanwege de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving kan extern salderen nú van belang zijn. In deze update vertel ik u er meer over. Tot slot nodig ik u uit voor onze video-update over dit thema.

Lees meer
De Zorgbonus 2021 komt eraan: meld u aan vanaf 15 juni
zorgbonus 2021 Alle zorgaanbieders opgelet: net als vorig jaar komen zorgprofessionals in aanmerking voor de Zorgbonus. Vorig jaar ging het om een nettobedrag van 1.000 euro. Sinds vandaag kunt u de aanvraag doen, ik informeer u graag over de Zorgbonus 2021.

Lees meer
Beter financieel overzicht door meer Mifas Online voor Accon avm
Teamsmeeting: samenwerking AgroVision - Accon avm Accon avm en AgroVision breiden de samenwerking uit. Beide partijen geven de agrarische ondernemer meer inzicht in zijn actuele financiële cijfers en toekomstige liquiditeit; cruciaal in een markt van onder druk staande prijzen. Accon avm omarmt Mifas Online van AgroVision als top boekhoudprogramma voor de agrariër die zelf zijn boekhouding doet. De advies- en accountantsorganisatie wil deze ondernemers dan ook optimaal ondersteunen bij het gebruik ervan. Een nieuwe liquiditeitsprognose in Mifas Online maakt deel uit van deze ondersteuning.

Lees meer
Stikstofupdate: wat is er mogelijk met intern salderen?
Intern salderen Bent u als agrarisch ondernemer benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor intern salderen? In deze blog praat ik u bij over de laatste stand van zaken en leg ik uit welke kansen er zijn. Tot slot nodig ik u uit voor onze video-update, waarin we u meer inzichten bieden.

Lees meer