Actueel

Ontdek handige tips en lees blogs van onze collega-experts.

Actueel

Groeien, beleggen of slim inspelen op de markt? Koop een bedrijf
Er zijn tal van redenen om een bedrijf aan te kopen. Wellicht wilt u groeien, inspringen op een veranderende markt of geld beleggen. Lees in welke situaties aankoop een goed idee kan zijn en hoe ik ondernemers daarin begeleid.

Lees meer
Een nieuwe rubriek bij acconavm !
In ‘Ted Talks about…’ blogt Ted van der Meer op persoonlijke titel over uiteenlopende onderwerpen die hem als ondernemer en journalist opvallen. Na een boeiende carrière als hoofd- en eindredacteur, presentator en commentator van (vooral) sport-, cultuur- en levensbeschouwelijke programma’s , sluit hij zijn lange loopbaan af met zijn ‘oude liefde’, het schrijven. Luchtig of uiterst serieus, Ted analyseert, observeert en inspireert met zijn mooie en inhoudelijke verhalen: ‘Always ready to serve first’. We zijn vereerd hem bij acconavm dit

Lees meer
Najaar 2021: Wat brengt het de akkerbouwsector?
Najaar akkerbouw Het is inmiddels september. De oogst van de rooigewassen, zoals aardappelen, uien, suikerbieten, wortelen en knolselderij is begonnen. Maar wat kunnen we nog meer verwachten dit najaar? De coronacrisis heeft ongetwijfeld invloed op u als ondernemer. Maar ook het Hollandse ‘zomerweer’ doet een beroep op de veerkracht van agrarisch ondernemers. Uitdagende tijden, nieuw perspectief. Ik kijk graag met u vooruit.

Lees meer
Alle ingrediënten voor een juridisch correcte contractovername
contractovername Wordt uw onderneming omgezet in een andere rechtsvorm? Of is een contract niet meer van waarde voor uw onderneming, maar wel voor een andere onderneming? Dan is een contractovername gewenst. In deze blog heb ik voor u in kaart gebracht welke juridische vereisten noodzakelijk zijn bij een contractovername.

Lees meer