http://accountant

Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

acconavm verwelkomt Lubberink & co en De Groof
Per 1 december jl. hebben twee accountantskantoren zich aangesloten bij acconavm adviseurs en accountants: Lubberink & co uit Groningen en De Groof uit Veldhoven. De medewerkers komen in dienst van acconavm. Zij blijven hun relaties de vertrouwde service bieden, vanuit hun eigen kantoren.

Lees meer
acconavm verwelkomt De Groof Accountants en Adviseurs
Per 1 december jl. heeft acconavm de collega’s en relaties van accountantskantoor De Groof verwelkomd. De 45 medewerkers komen in dienst van acconavm. Zij blijven hun relaties de vertrouwde service bieden, vanuit hun kantoor in Veldhoven.

Lees meer
Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm
Per 1 december 2018 maakt Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap naar acconavm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met acconavm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen acconavm en Lubberink & co gebruikmaken van een kennisnetwerk van 1000+ collega-adviseurs en -accountants.

Lees meer
Hoe werft u extra kapitaal?
Nieuwe investeringsplannen, een tweede filiaal of wellicht een tegenvallend seizoen, kortom er zijn momenten dat u behoefte hebt aan extra kapitaal. Zelfs ondernemers met veel kapitaal, kennis en ervaring hebben soms extra liquiditeiten nodig om seizoensinvloeden op te vangen of om hun investeringsplannen vorm te geven. Maar hoe krijgt u snel de liquide middelen om deze plannen te verwezenlijken?

Lees meer