Actueel

Ontdek handige tips en lees blogs van onze collega-experts.

Actueel

Telefonische oplichting per sms
telefonische oplichting Er zijn weer telefonische oplichters actief die zich voordoen als een medewerker of incasseerder van de Belastingdienst. Recent zijn er ondernemers per SMS benaderd waarbij er verwezen wordt naar openstaande bedragen aan belasting, bijvoorbeeld btw of inkomstenbelasting. In het bericht staat een link naar IDeal om direct te betalen. Ga hier niet op in!

Lees meer
Verrekening geldsommen met melkgeld: mag dat?
verrekening geldsommen In het kader van het fosfaatreductieplan zijn veel geldsommen − een soort van boetes − aan veehouders opgelegd. De overheid verrekent deze geldsommen met het melkgeld. Maar kan dat eigenlijk wel zomaar?

Lees meer
Geslaagde online informatiesessie over toekomst jonge agrariërs
Samenwerking LAJK Op 2 juli verzorgde acconavm een online informatiesessie voor leden van het Limburgs Agrarisch Jongeren Kontakt (afdeling Noord-Limburg). Fiscaal experts gaven de jongeren inzichten rondom het thema: ‘fiscale en juridische aspecten van het vermogen in de verschillende ondernemersfasen’.

Lees meer
Financiële zorgen door de coronacrisis: dit zijn de mogelijkheden
financiële zorgen - toekomstperspectief Krijgt u als ondernemer te maken met financiële problemen door de coronacrisis? Naast de regelingen van de overheid en banken zijn er meer mogelijkheden dan u wellicht denkt. Als Juridisch Adviseur en specialist in ondernemingsrecht en insolventierecht leg ik uit waar u zoal aan kunt denken.  

Lees meer