Actueel

Ontdek handige tips en lees blogs van onze collega-experts.

Actueel

Telefonische oplichting
Er zijn weer oplichters actief die zich voordoen als een medewerker of incasseerder van de Belastingdienst. Recent zijn er ondernemers telefonisch benaderd waarbij er verwezen wordt naar openstaande bedragen aan belasting, bijvoorbeeld over btw of inkomstenbelasting. Ga hier niet op in!

Lees meer
Trots: Epense ondernemers winnen Zoover-award op de Vakantiebeurs
Zoover Award We zijn trots op vakantieboerderij Tergracht in Epen! Het familiebedrijf won afgelopen week een Zoover-award op de Vakantiebeurs in Utrecht. Met een beoordeling van een 9,4 heeft Tergracht de tweede plaats behaald in de categorie ‘vakantiepark medium’. Een knappe prestatie!

Lees meer
Geld besparen met de WW-premie in de praktijk
WAB update lage WW-premie Zoals bekend is de WAB (Wet arbeidsmarkt in balans) per 1 januari 2020 een feit! De wet heeft valkuilen maar biedt ook kansen. Eén van de wijzigingen ziet op de WW-premie. Inmiddels heeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) vlak voor de jaarwisseling nog een paar versoepelingen aangereikt. Wilt u in 2020 de lage WW-premie van 2,94% betalen en niet de hoge WW-premie van 7,94%? Dan moet u een aantal zaken regelen, ik geef u graag antwoord op

Lees meer
Lamberdina’s Hoeve wint Venrayse ondernemersprijzen
Venrayse Ondernemersprijzen Op 9 januari 2020 was de feestelijke uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de Schouwburg Venray. Onze klant Lamberdina’s Hoeve won niet alleen de Rabobank Publieksprijs maar ook de Loek Nelissenprijs van de vakjury. acconavm feliciteert Lamberdina’s Hoeve met dit prachtige resultaat!

Lees meer