http://accountant

Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

De moderne accountant is meer dan alleen de boekenverslinder met cijfermatig inzicht
Van een bedrijfsovername bij een internationaal bedrijf tot het advies aan een familiebedrijf. Organisaties staan te springen om een accountant die hen kan helpen met de ‘cijfertjes’. Maar het is niet alleen het financiële aspect dat een accountant tot een moderne accountant maakt. Welke eigenschappen bezit hij nog meer?

Lees meer
Boerenbusiness TV – Uw jaarrekening optimaliseren
Jaarrekening optimaliseren Het jaar 2017 is achter de rug en we gaan daarom volop aan de slag met de jaarcijfers. De presentatie van uw cijfers wordt steeds belangrijker. Fiscaal optimaliseren is aantrekkelijk, maar heeft ook effect op de presentatie van uw cijfers. 

Lees meer
Wanneer maakt u de overstap naar een BV?
De crisis ligt al zo ver achter ons, dat de sporen zijn uitgewist. De aantrekkende economie maakt het wellicht interessant om met uw onderneming naar een andere rechtsvorm over te stappen. Maar hoe bepaalt u nu wanneer u de overstap naar een BV maakt? Wij zetten het voor u op een rij.

Lees meer
Het loonkostenvoordeel: een tegemoetkoming voor werkgevers in 2018
Loonkostenvoordeel 2018 Wist u dat u als ondernemer een tegemoetkoming van de overheid kan aanvragen wanneer u een persoon uit een uitkeringssituatie of met een arbeidsbeperking in dienst neemt? In Zeeland zijn er al zo’n 7.000 mensen die een uitkering ontvangen en hier wellicht voor in aanmerking komen. Voor deze tegemoetkoming geldt per 1 januari 2018 een nieuwe regeling: het loonkostenvoordeel (hierna te noemen LKV).

Lees meer
Nieuwsbrieven december zijn uit
De digitale nieuwsbrieven van december zijn verschenen. Het gaat om de nieuwsbrieven Melkvee en Intensieve veehouderij. Daarnaast zijn ook onze internationale nieuwsbrieven Engels en Duits verschenen.

Lees meer
Ga naar het dossier Van Regeerakkoord naar invoering