http://nieuwsbrieven

Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

Volle zalen bij mestbeleid een-tweetje CRV en Accon avm
De afgelopen weken hebben door het hele land sectorbijeenkomsten van CRV plaatsgevonden in samenwerking met acconavm. Tijdens deze bijeenkomsten werd door CRV stilgestaan bij het vernieuwde CRV-Mineraal.

Lees meer
Afschaffing btw-landbouwregeling: laat je niet kisten!
De grotere landbouwers zijn veelal voorbereid, maar kleinere boeren, veehandelaren en paardenhouders zien door alle bijkomende administratieve bomen vaak het bos niet meer. De afschaffing van de btw-landbouwregeling per 1 januari 2018 doet veel stof opwaaien. Toch zijn er ook manieren om de afschaffing voor jezelf als agrarisch ondernemer makkelijker te maken. René de Visser, Directeur Belastingadvies bij Accon avm, legt het uit.

Lees meer
Dit vertelt de kassa u over uw bedrijfsvoering
kassasysteem Het kassasysteem biedt keiharde cijfers om uw winkel te kunnen sturen. Toch blijft het merendeel van de retailers beslissingen maken op basis van emotie of sentiment. Dat is jammer, want cijfers liegen niet en emotie kan misleiden. Met kengetallen, die praktisch elk kassasysteem kan uitlezen, stuurt u als retailer eenvoudig op de cijfers. We geven een paar voorbeelden.

Lees meer
Schenken aan culturele ANBI
culturele ANBI Wilt u schenken aan een culturele ANBI instelling? De Belastingdienst betaalt mee. De bestaande regeling wordt met een jaar verlengd. Op Prinsjesdag is er geen nieuw voorstel gepresenteerd. Vraag uw adviseur naar de voorwaarden. Meer over prinsjesdag.

Lees meer
Ga naar het dossier Eindejaarstips 2016