Actueel

Ontdek handige tips en lees blogs van onze collega-experts.

Actueel

Kantoren gesloten op vrijdag 14 mei
Op donderdag 13 mei zijn onze medewerkers vrij vanwege Hemelvaartsdag. Onze kantoren zijn tevens gesloten op vrijdag 14 mei. Op maandag 17 mei zijn alle kantoren weer geopend en telefonisch bereikbaar. Wilt u vrijdag 14 mei contact opnemen met een acconavm kantoor? Stuur dan een e-mail naar info@acconavm.nl.

Lees meer
Voorstel toekomstbestendige ledenfinanciering FrieslandCampina
FrieslandCampina leveringscertificaten FrieslandCampina presenteerde in april 2021 een nieuw voorstel voor een toekomstbestendige ledenfinanciering. FrieslandCampina staat voor drie belangrijke uitdagingen waaruit dit nieuwe voorstel voor de ledenfinanciering voortkomt. Ik vertel u graag wat dit voorstel inhoudt en wat dit voor u betekent.

Lees meer
Let op: de controles van de Inspectie SZW bij rund- en melkveebedrijven zijn gestart
Inspectie rund- en melkveebedrijven Afgelopen week kondigde de Inspectie SZW aan te starten met het controleren van bedrijven in de rund- en melkveesector. Het grote aantal arbeidsongevallen is de reden voor deze controles. Binnenkort kunt u dus mogelijk ook een controle op uw bedrijf verwachten. Daarom vertellen we u in deze blog graag waar u op moet letten.

Lees meer
Oproepkrachten in dienst? Let op: wetswijziging per 1 juli
wetswijziging oproepkrachten Sinds de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in 2020 is er onduidelijkheid over de ‘spelregels’ voor oproepkrachten. Want wanneer moet een contract met vaste urenomvang precies ingaan? Per 1 juli aanstaande wordt dit duidelijker. Ik leg het u uit.

Lees meer