Actueel

Ontdek handige tips en lees blogs van onze collega-experts.

Actueel

Waarom ondernemers behoefte hebben aan een Most Trusted Advisor
Steeds meer ondernemers hebben behoefte aan een rechterhand, een sparringpartner. Want in een digitale wereld zijn persoonlijk contact en interpretatie van cijfers juist belangrijk. Herkenbaar voor u? Ontdek de toegevoegde waarde van een Most Trusted Advisor voor uw onderneming.   Erik van der Most, directeur Belastingadvies bij acconavm vertelt waar de behoefte van ondernemers vandaan komt. Erik van der Most: “Vroeger kwam de bank gewoon bij ondernemers langs. En namen ze grote beslissingen samen met een accountant, fiscalist en notaris.

Lees meer
Een eerlijke beloning met kringloopakkerbouw: Het kan!
Kringlooplandbouw Wat betekent kringlooplandbouw voor akkerbouwers? Zorgt het voor een eerlijkere beloning? De visie van Minister Carola Schouten zit vol ambities, maar een praktische invulling ontbreekt nog. Ik geloof wél dat het kan. Als agro-adviseur deel ik graag mijn inzichten.

Lees meer
Felicitaties voor winnaars Stappen & Shoppen Breda
acconavm feliciteert alle winnaars van Stappen & Shoppen Breda! Wat een feestelijke avond was het op 8 april 2019 in Strand Binnen waar alle retailers en horeca-ondernemingen vol verwachting uitkeken of zij in de prijzen zouden vallen. Onze felicitaties gaan in het bijzonder uit naar de ultieme retail winnaar: ZEZ Mode aan de Haagsemarkt in Princenhage. Van harte proficiat! Maandagavond 8 april was de Retail en Horeca uit Breda aanwezig bij de uitreiking van de  Stappen & Shoppen Award Breda.

Lees meer
Waarom zakelijke giften aantrekkelijker kunnen zijn
zakelijke giften Als ondernemer bent u maatschappelijk betrokken en wilt u een gift doen. Dan staat u soms voor de keuze: doe ik een gift vanuit de bv of privé? In sommige gevallen zijn zakelijke giften interessanter. Ik leg u graag uit waarom.

Lees meer
Roodbonte Holsteinkoe van het jaar
Platform Roodbont heeft dit jaar voor het eerst een verkiezing georganiseerd om de aandacht voor roodbont te stimuleren. Het platform is van plan de verkiezing om het jaar te laten plaatsvinden. Wij feliciteren de winnaar en zijn trots op onze deelnemende ondernemers!

Lees meer