http://accountant

Actueel

Wat speelt er vandaag? Wat staat er op de agenda? En onze bloggers.

Actueel

Accon avm Academy Cedeo-erkend
Accon avm academy is Cedeo-erkend, hét keurmerk voor kwalitatieve bedrijfsopleidingen. Het keurmerk wordt verleend aan organisaties actief op het terrein van Human Resource Improvement, op basis van de volgende criteria: klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Lees meer
Accon avm toegelaten tot GMN International
Accon avm is toegetreden tot GMN International, een internationaal netwerk van accountants- en belastingadvieskantoren met leden in meer dan 50 landen. Het lidmaatschap geeft de advies- en accountantsorganisatie de mogelijkheid om bij  klantvraagstukken over de grens snel met aangesloten adviseurs en accountants in het buitenland te kunnen schakelen.

Lees meer
Je onderneming verduurzamen is hip! Maar hoe maak je het fiscaal aantrekkelijk?
Van elektrische auto’s tot de afschaffing van cv-ketels; duurzaamheid is een hot topic. Consumenten hechten merkbaar steeds meer waarde aan duurzame producten. Ook bedrijven zijn zich meer bewust van hun ecologische voetdruk en willen een steentje bijdragen aan een betere wereld. Maar waar begin je, en hoe behaal je fiscale voordelen?

Lees meer
Hoe wij een steentje bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van de branche
Transparantieverslag De AFM benoemt “Risico op onvoldoende verbetering kwaliteit accountantscontroles” als één van de top tien aandachtsgebieden in haar agenda voor 2018. Stevige en ook duidelijke woorden van de AFM. Wij erkennen dit risico. Daarom is ons er alles aan gelegen om de kwaliteit van controles én het vertrouwen in de sector structureel te verbeteren.

Lees meer
Voor jezelf beginnen? Deze fiscale regelingen helpen je op weg!
Het aantal ondernemers groeide afgelopen jaar met 5 procent. Ben jij een van die toekomstige ondernemers, en sta je op het punt om voor jezelf te beginnen? Gelukkig sta je er niet alleen voor, want de overheid heeft regelingen opgesteld om het hebben van een eigen onderneming aantrekkelijker te maken. Wat die voordelen zijn lees je hier. 

Lees meer
Ga naar het dossier Van Regeerakkoord naar invoering