Accompas voor de juiste koers

U wilt ondernemen en nú weten waar kansen liggen. Met Accompas beschikt u over een actueel financieel online dashboard, boordevol essentiële managementinformatie. U kunt elk moment bijsturen of van koers veranderen.

Méér inzicht en gemak

Hoe ontwikkelt uw omzet zich? Lopen de kosten op? Hoe staat het met de openstaande posten en uw liquiditeit? Op deze – en andere – vragen wilt u als ondernemer direct antwoord.

De voordelen van Accompas

  • Gemakkelijk facturen aanleveren
  • Snelle verwerking van uw financiële administratie
  • Eenvoudig toegang tot uw digitaal archief
  • Niet meer printen en ordners zijn overbodig
  • Grip op uw cijfers en prestaties
  • Meer inzicht in uw kansen en doelen
  • Persoonlijke begeleiding van uw adviseur

Met Accompas beschikt u altijd en overal de juiste informatie. U ziet in één oogopslag hoe uw onderneming er financieel voor staat. Tot op elk gewenst detailniveau.

Bespaar tijd met uw administratie

Accompas vereenvoudigt uw financiële administratie en vertaalt uw input razendsnel in overzichtelijk gerangschikte managementinformatie. Alles gaat online. Inkoop-, verkoopfacturen én bonnetjes uploadt u eenvoudig via e-mail, app of scanner. Dankzij een koppeling worden de bankmutaties en desgewenst ook loonjournaalposten verwerkt. Zo is uw administratie continu bijgewerkt en up-to-date.

In deze instructievideo laten we u zien hoe het werkt.

Regel uw financiële administratie in vier stappen

In vier eenvoudige stappen digitaliseert u uw financiële administratie én krijgt u inzicht in uw cijfers en prestaties.

Zo werkt hetAccompas

1          Digitaliseren
U levert uw facturen en documenten digitaal aan. Door een apart mailadres aan te maken voor al uw facturen, kunt u deze eenvoudig laten doorsturen naar Accompas. Dan ontstaat een doorlopend proces. Uw acconavm contactpersoon helpt u graag met het inrichten en organiseren van uw digitale facturenstroom.

2          Verwerken
Accompas leest de gegevens in en wij verwerken ze periodiek in de administratie. Dankzij een koppeling verwerkt Accompas de bankmutaties en indien u wenst ook de loonjournaalposten.

3          Inzicht en gemak
Na verwerking ziet u alle cijfers in één oogopslag in het online dashboard. U krijgt inzicht in kosten, omzet, openstaande posten en bedrijfsprestaties. En u kunt (kwartaal)cijfers met voorgaande periodes vergelijken. Tegelijkertijd hebt u toegang tot uw digitale archiefbox, waar u tot op detailniveau, uw administratie kunt inzien. Een handige zoekfunctie op de facturen scheelt u tijd met zoeken.

4          Koers zetten en tijdig bijsturen
Met Accompas weet u altijd hoe uw organisatie er financieel voor staat. Zo spot u sneller kansen en risico’s, en kunt u tijdig bijsturen. Onze adviseurs helpen u de cijfers te interpreteren en staan u bij met adviezen en tips. En wilt u een laag dieper? Dan gaan we graag met u in gesprek.

Accompas voor huidige en nieuwe klanten

Bent u al klant bij acconavm? Dan krijgt u toegang tot Accompas via uw omgeving op ‘mijn acconavm’. Accompas maakt gebruik van bekende softwareoplossingen voor de accountancy: Basecone, Twinfield en Visionplanner en is eenvoudig te implementeren in uw organisatie. Download de flyer.

Bent u nog geen klant van acconavm, en is uw interesse gewekt? Vult u onderstaand formulier in of neem contact op met een acconavm kantoor bij u in de buurt. Wij vertellen u graag meer.

Klantervaring

Onze klant Oakland Stables vertelt over de ervaringen met een digitaal boekhoudsysteem, sinds de overstap naar Accompas. Bekijk hier de video.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.